Några skrivjobb

Medan jag skriver och skriver här på kontoret och försöker hinna med i senaste veckornas jobbtempo innan det lugnar ner sig igen, tycker jag att ni kan kika efter min byline i magasinshyllan.

Jag har nämligen skrivit om mode och sådant som tangerar mode, som nu har publicerats lite här och var.

  • ELLE. Okej, här har jag ingen byline, men däremot en liten presentation precis i början av tidningen där jag bland annat delar med mig av mina Göteborgsfavoriter och av adressen till den här bloggen. Så om ni hittat hit genom den – hej, hej! Just nu jobbar jag mest bakom kulisserna på ELLE, med textredigering och annat redaktionsarbete. Men i nästa nummer har jag skrivit också!
  • ELLE Decoration. Berättar om den japaninfluerade trenden Japandi, en mix av japansk och skandinavisk stil inom inredningsvärlden. Men det där fina med fokus på det vackra och enkla och att skala av för att lyfta fram, det tycker jag går att applicera på garderoben också.
  • Damernas Värld. Här har jag skrivit ganska långt om modevärldens hela havet stormar, där designer byter stolar lika ofta som andra byter perfekt skrynkliga linnesängkläder. Och vad är egentligen ett modehus identitet och varumärke, när stilen kan ändras radikalt från en säsong till en annan? Lex #oldceline.
  • Daisy Beauty. Har gjort en saftig guide till vårens trender och vi har många nya roliga sådana att se fram emot. Mycket går att hitta second hand förstås, eftersom retroinspirationen kommer från så många olika tidsperioder nu. Och även det som inte är uttalat retro finns att låna från tidigare trender.

Ja, vad väntar ni på? Klicka in på Readly eller spring till närmsta old school kiosk!

Dela inlägget:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp