Sommarens 6 viktigaste trender

Om du bara ska leta efter sex saker längst in i garderoben, på vinden eller under vårens mest välfyllda loppisar för att uppdatera garderoben till S/S 2019-status, så är det dessa.

Ganni och J Lindeberg.
  • 1. 80-TALSSURF

När batik, klorblekta jeans, neonfärger, våtdräktsmaterial och 80-tal är trendvårens viktigaste ledord finns det bara ett ställe att vara på: Kalifornien. Och en sport att utöva: Surfing.

Rave Review och Acne Studios.
  • 2. NYA NEUTRALER

Beige med beige och så lite ljusbrunt, blekgult och en touch av äggskal. Alla nyanser på beigeskalan är rätt, och allra helst flera olika i grupp.

  • 3. HÅLIGHETER

Virkat är en av vårens viktigaste materialtrender och 00-talets nätbrynja är tillbaka med besked. Skira spetsar och hålsydda blusar – ja, allt med hål är hett.

Ganni och Selam Fessahaye.
  • 4. JOBBARKLÄDER

Byggaroveraller, skjortor med praktiska fickor och snickarbyxor – allt praktiskt som går under namnet utility bär vi gärna i sommar.

Munthe och Marc Jacobs.
  • 5. MIMMI PIGG

Rosetter, puffiga ärmar, prickar och tyll – Disney-Mimmi skulle älska att fira Musses 90-årsdag (som var 18 november) i vårens- och sommarens kollektioner och det är väl ingen vild gissning att modehusen inspirerats en smula av den födelsedagen.

  • 6. FANTASTISKT FLUFF

Många leker med volym just nu och under vår- och sommarvisningarna syntes gigantiska väskor, 80-talsenorma festklänningar, jättestora ärmar och massor av tyll.

Delar av den här artikeln har publicerats i annan form i tidningen Daisy Beauty.

Dela inlägget:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp