2019, nu är vi igång!

Nytt år, nya planer för företaget, nya idéer till bloggen, nya möjliga skrivprojekt – och i slutet av den här veckan: Ny ELLE-gala.

Modevärlden preppar och jag lägger upp alternativ på sängen. Blå spets, min farmors gamla pärlkrage och lack, kanske? Återkommer med färdigt resultat på fredag förstås.

Det här året blir mycket ELLE för mig, eftersom jag nu jobbar halvtid med textredigering – och ett och annat skrivjobb – för dem. Så kul! Tillhör nämligen den ganska begränsade lilla skaran som älskar att städa text, nästan lika mycket som att skriva den.

Annars? Vad har hänt sen sist? Raf Simons fick sluta hos Calvin Klein, H&M lanserar sitt Take care-koncept i Sverige, Best of Brands har gått i konkurs, herrmodeveckorna är i full gång, PETA har lyckats bra med sina kampanjer mot päls och fokuserar nu på ullproduktion – ja, ni hör ju, det händer massor i modevärlden hela tiden. Och sa jag ELLE-galan? På fredag är det dags. Kommer givetvis live-instagramma på @skooghelena, så kika in där också!

Dela inlägget:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp